marți, august 9, 2022
AcasăLegislațieProgramul Rabla 2014: 30% dintre tichete, rezervate într-o singură lună

Programul Rabla 2014: 30% dintre tichete, rezervate într-o singură lună

Programul Rabla 2014 se bucură de succes și în acest an. Aproape o treime dintre cele 17.000 de tichete disponibile au fost deja rezervate, la numai o lună de la debutul noii ediții.

În total, sistemul informatic administrat de AFM a contabilizat 5,720 de rezervări, în primele 30 de zile de la startul Programului Rabla. Majoritatea tichetelor au fost accesate de dealerii din București, urmat îndeaproape de cei din județele Argeș și Constanța. Entuziasmul acestora nu a fost împărtășit și de proprietarii de mașini vechi din Bistrița-Năsăud și Sălaj, județe care au solicitat doar 20 și, respectiv, 14 rezervări.

Dintre cele 5.720 de tichete rezervate, 5.699 au fost deja validate, o rezervare se află în curs de verificare, iar 20 de dosare au fost respinse. Motivele uzuale invocate de reprezentanții AFM pentru aceste invalidări sunt datele eronate din formularele electronice sau absența unor documente.

Pentru ediţia din acest an a Programului Rabla au fost alocate 20.000 de tichete valorice. Dintre acestea, 17.000 sunt dedicate persoanelor fizice, restul de 3.000 fiind rezervate exclusiv persoanelor juridice şi instituţiilor publice, care, până în prezent, au depus doar 302 dosare vizând achiziția a 1.009 mașini.

La momentul redactării acestui articol, persoanele fizice mai au la dispoziție 11.280 de tichete valorice, iar cele juridice, 1.991.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock