joi, mai 23, 2024
AcasăLansari RomaniaȚiriac Auto a deschis un nou showroom Jaguar-Land Rover, în București

Țiriac Auto a deschis un nou showroom Jaguar-Land Rover, în București

Țiriac Auto a inaugurat un nou centru multi-marcă în București. Noul showroom Jaguar-Land Rover este situat pe Bulevardul Barbu Văcărescu, la doar câteva sute de metri de mall-ul Promenada, și include zone dedicate de service și constatări daune.

În prezent, Țiriac Auto deține cea mai importantă rețea de distribuție pentru mărcile Jaguar și Land Rover în țara noastră, cu un total de șase reprezentanțe. Localizate in Bacau, Brașov, Iași, Oradea și București, acestea sunt specializate atât în serviciile de vanzare, cât și în cele de post-vanzare.

La nivel național, Tiriac Auto operează 62 de reprezentanțe monobrand sau multibrand, dedicate celor șase mărci din portofoliul său: Ford, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Mercedes-Benz și Mitsubishi.

Pentru trei dintre brandurile distribuite pe plan local, Mitsubishi, Jaguar si Land Rover, Țiriac Auto are statut de importator oficial.

Țiriac Auto face parte din Grupul Țiriac, ce reunește peste 40 de companii private autohtone, activand in multiple sectoare precum imobiliare, auto, servicii financiare, leasing, transport aerian si energie.

RELATED ARTICLES

1 COMENTARIU

  1. Surpriza totala pe piata ofertelor de lucru! Tot mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: zizou_sez@yahoo.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole