joi, iulie 25, 2024
AcasăLansari RomaniaRenault lansează noul Zoe pe piața din România. Care sunt prețurile

Renault lansează noul Zoe pe piața din România. Care sunt prețurile

Renault România a anunțat prețurile pentru noua generație Renault Zoe, automobilul electric cel mai vândut din Europa. Modelul, un facelift pronunțat, a fost lansat în Europa la sfârșitul anului trecut.

Noul Renault Zoe nu este un automobil 100% nou, dar vine cu îmbunătățiri importante la toate capitolele ale vechiului Zoe. Practic, vorbim despre aceeași platformă și componente, dar cu schimbări ale designului, un nou motor, o nouă baterie, plus o serie de tehnologii îmbunătățite, cunoscute sub codul ZE50.

În acest moment, noul Renault Zoe poate fi comandat și de clienții din România, dealerii Renault având lista de prețuri și configuratorul pentru opționale. Mașina se remarcă, în primul rând, printr-un nou motor, de 100 kW (135 CP) și o baterie nouă, mai mare, de 52 kWh, care asigură, teoretic, o autonomie de aproape 400 km (395 km în ciclu WLTP). Un plus este și posibilitatea încărcării la stații de mare putere, la curent continuu.

La interior, sunt prezente mai multe schimbări, cu un nou bord și o serie de detalii ajustate. Tehnologiile de conectare s-au înmulțit, cu Easy Connect și Easy Link, plus o serie de tehnologii de asistență.

Potrivit Renault, clienții din Romania pot opta între trei niveluri de echipare (Life, Zen și Intens) și două motoare (R110 și R135). Dotările pe care le oferă în echipare standard sunt ecranul de 10 inci, EASY LINK – sistemul multimedia conectat cu ecranul de 7 inci, E-Shifter cu modul B (maneta de schimbare a modurilor), frâna de parcare automată cu funcția Auto Hold, cardul de pornire cu funcție de tip hands-free și farurile Full LED și luminile de zi LED.

Prețurile încep astfel de la 30.350 euro, pentru echiparea LIFE, cu vechiul motor ZE40, de 110 CP, și ajung până la 33.250 euro, pentru echiparea de top, INTENS.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole