joi, mai 23, 2024
AcasăMașini noiSeat Leon X-Perience - incursiune iberică în segmentul breakurilor 4x4 cu iz...

Seat Leon X-Perience – incursiune iberică în segmentul breakurilor 4×4 cu iz de crossover

Seat Leon X-Perience reprezintă prima incursiune spaniolă în segmentul breakurilor supraînălțate cu iz de crossover. Până la sosirea primului SUV veritabil de la Seat, noul Leon X-Perience va fi cel mai versatil model al casei iberice. Tracțiunea integrală 4Drive cu cuplaj Haldex de generația a cincea va fi standard, indiferent de versiune.

Comparativ cu modelul ST clasic, noul Leon X-Perience afișează o gardă la sol mărită cu 15 mm, jante din aliaj de 17 sau 18 inci cu design special, bare de amarare negre pe plafon și ornamente din plastic cu rol de protecție pentru pragurile laterale, bosajele aripilor și parașocurile față/spate.

Interiorul va fi și el personalizat față de modelele ST obișnuite. Astfel, noul Seat Leon X-Perience primește tapițerie mixtă din piele și Alcantara, cu cusături portocalii și finisare în nuanțe contrastante de negru și maro. Trebuie menționat că această dotare va înnobila doar motorizările de top, variantele entry-level fiind echipate cu tapițerie textilă.

Noul Seat Leon X-Perience va fi disponibil exclusiv în compania celor mai potente motorizări din gama Leon. Clienții vor putea opta pentru o unitate pe benzină 1.8 TSI de 180 CP, creditată cu un consum mediu de 6,6 l/100 km, respectiv două dieseluri, 1.6 TDI de 110 CP și 2.0 TDI de 150 CP, ambele cu o medie oficială de numai 4,9 l/100 km și emisii de 129 g CO2/km.

Transmisia DSG cu dublu ambreiaj și șase rapoarte intră în echiparea de serie a modelelelor de 1,8 și 2 litri, varianta de 1,6 litri fiind oferită în compania unei cutii manuale. Versiunile de top beneficiază, de asemenea, de profiluri personalizabile (Eco, Comfort și Sport) pentru direcție, cutie și accelerație, grație sistemului Drive Profile.

RELATED ARTICLES

1 COMENTARIU

  1. […] SEAT Leon X-Perience reprezinta prima incursiune spaniola in segmentul breakurilor suprainaltate cu iz de crossover. Pana la sosirea primul SUV veritabil de la Seat, noul Leon X-Perience va fi cel mai versatil model al casei iberice. Tractiunea integrala 4Drive cu cuplaj Haldex de generatia a cincea va fi standard, indiferent de versiune, informeaza autoindustry.ro. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole