autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: lun, mart. 17th, 2014

Românii se reorientează spre GPL. Numărul instalațiilor profesionale vândute a crescut cu 20%

Românii se reorientează spre combustibilii accesibili. AGR, principalul producător de instalații GPL din S-E Europei, a înregistrat în 2013 o creștere cu 20% a numărului de kituri GPL vândute.

“Instalațiile auto pe gaz sunt tot mai căutate de români, atrași atât de beneficiile financiare, cât și decreșterea autonomiei autoturismului sau protejarea mediului.Dacă până acum service-urile erau obișnuite să monteze GPL pe autoturisme autohtone, cum ar fi Dacia Logan sau Daewoo, în 2013 cererile de conversie la GPL au fost foarte variate, de la autoturisme obișnuite până la mașini foarte sofisticate., declară Silviu Raicea, director comercial AGR.

Tot anul trecut, Centrul de cercetare și dezvoltare al AGR Autogas Group a realizat cea mai mare omologare din Europa, pe un Mercedes AMG M 6.3. Dupa nenumărate teste împreună cu producătorul de componente mecanice Tomasetto Achille din Italia, AGR Autogas Group a lansat noul reductor de putere mare Tomasetto Antartic, care acoperă toată gama de puteri până la 280 KW. Mai mult, în noiembrie,AGRa bifat o nouăpremieră – prima instalație cu injecție lichidă de GPL, montată în România pe un VW Jetta. Elementul de inovație adus de acest sistem ține de faptul că mașina va funcționa exclusiv pe GPL, astfel că pornirea nu va mai necesita benzină, așa cum se întâmplă la instalațiile GPL cu injecție secvențială.

Ne dorim să venim mereu în întâmpinarea clienților nostri cu soluții sigure și fiabile. De altfel, din punct de vedere al montajelor estimam în continuare creșterea vânzărilor în direcția kiturilor GPL dedicate și în acest sens avem în plan eficientizarea la nivel de comunicare între AGR și partenerii din teritoriu, precumși creșterea capacității de montaj a acestora., adaugă Silviu Raicea, director comercial AGR.

Displaying 1 Comments
Have Your Say
  1. […] Romanii se reorienteaza spre GPL. Numarul instalatiilor profesionale vandute a crescut cu 20%, relateaza autoindustry.ro. […]

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>