duminică, iunie 23, 2024
AcasăMotorsportLiderul din Campionatul European de Raliuri, Jan Kopecky, va concura la Sibiu

Liderul din Campionatul European de Raliuri, Jan Kopecky, va concura la Sibiu

Pilotul Jan Kopecky, liderul la zi al clasamentului ERC, a confirmat participarea la Raliul Sibiului, ediția 2013, potrivit informațiilor oficiale furnizate de organizatorii competiției.

Cehii Jan Kopecky, pilot, și Pavel Dressler, copilot, membri ai echipei Skoda Motorsport, au acumulat până acum, în prima ediție a campionatului ERC, 3 victorii și un loc secund, rezultate care i-au plasat pe primul loc în clasament. Raliul Sibiului este prima etapă din a doua jumătate a campionatului, iar echipajul Skoda dorește să obțină o victorie aici, pentru a-și menține poziția în clasament. „Am primit multe informatii despre aceasta etapa de la colegii nostri din Marea Britanie, care au castigat anul trecut aici, si suntem pregatiti sa ne luptam si noi pentru prima pozitie in clasament. Tinand cont de natura traseului, trebuie sa gestionam inteligent aceasta cursa si cred ca putem obtine un rezultat bun”, a spus pilotul Skoda Motorsport.

Conform regulamentului din Campionatul European de Raliuri (ERC), se iau în calcul cele mai bune patru rezultate din fiecare jumătate de sezon. „Pentru noi este important sa castigam aici si vom face tot posibilul sa obtinem maximum de puncte. Ne vom adapta strategia in functie ceea ce se intampla pe parcursul raliului si mi-ar placea mult sa castig la Sibiu. Am ales aceasta etapa pentru ca am auzit numai lucruri frumoase si imi doream sa ajung si eu in Romania. Raliul Sibiului este cea mai buna oportunitate pentru mine si abia astept sa vizitez tara voastra”, a mai spus Jan Kopecky.

Raliul Sibiului Romania începe pe 25 iulie, odată cu calificările, shakedown-ul, parada prin oraș și startul festiv. Vineri și sâmbătă, piloții vor parcurge 14 probe speciale cu o lungime totală de 228 kilometri.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole