duminică, iunie 23, 2024
AcasăTehnologieGeneral Motors a prezentat o nouă generație de motoare pe benzină Ecotec

General Motors a prezentat o nouă generație de motoare pe benzină Ecotec

General Motors a dezvăluit noua sa generație de motoare pe benzină Ecotec. Acestea se remarcă prin cilindreea redusă și arhitectura lor modulară. Nu mai puțin de 27 modele Opel sau Chevrolet vor beneficia de noile motorizări, în următorii patru ani.

Noua familie Ecotec va cuprinde 11 versiuni cu o cilindree cuprinsă între 1 litru și 1,5 litri. Din noua generație fac parte atît motorizări cu 3 cilindri, cât și cu 4 cilindri.

Spectrul de putere maximă al noilor motoare Ecotec este extrem de larg, variind între  75 și 165 de Cai Putere. Pe lângă lărgirea gamei de versiuni cu supraalimentare turbo, marea premieră este reprezentată de posibilitatea adaptării noilor versiuni la trenuri de rulare hibride.

În centrul noii game stă motorizarea turbo de 1,4 litri, creditată cu maximum 150 CP și un cuplu maxim de 235 Nm. Din noua paletă Ecotec face parte, de asemenea, un propulsor natural aspirat de 1.5 litri, 115 CP și 146 Nm.

Noua generație de motorare Ecotec va fi asamblată în toate colțurile lumii. În funcție de regiunea unde vor fi comercializate, acestea vor fi produse în uzinele General Motors din Mexic, Ungaria, China, Coreea de Sud sau Statele Unite.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole