luni, iunie 24, 2024
AcasăTransporturiDoar 56,3 de kilometri de autostradă, inauguraţi până la finele anului

Doar 56,3 de kilometri de autostradă, inauguraţi până la finele anului

CNADNR anunță un bilanț sumbru. Doar 56,3 de kilometri de autostradă vor fi inauguraţi până la finele anului, mai puţin de jumătate faţă de numărul de totalul contabilizat în 2013.

Este vorba despre două loturi ale autostrăzii Nădlac – Arad, unul de 22.2 kilometri şi altul de şase kilometri, un lot de şase kilometri al autostrăzii Timişoara – Lugoj şi un lot de 22.1 kilometri al autostrăzii Orăştie – Sibiu. Spre comparaţie, în 2013 au fost deschişi traficului rutier 116.07 kilometri de autostradă.

Veștile proaste nu se opresc aici. Anul 2015 va aduce inaugurarea a doar 17 kilometri de autostradă. Tronsoanele deja planificate pentru inaugurare în 2015 reprezintă un lot de 10.6 kilometri al autostrăzii Nădlac – Arad şi un drum de legătură aferent, plus o secţiune de 6.5 kilometri la autostrada Bucureşti – Ploieşti. Acesta din urmă este la nivelul Secţiunii I, km 0+000 – km 19+500. Cel mai probabil, este vorba despre secţiunea lipsă pentru legarea autostrăzii Bucureşti – Ploieşti de Capitală.

În prezent, doar trei tontracte de construcţie de autostrăzi sunt în curs de licitaţie. Acestea se află în prezent în procesul de evaluare a ofertelor în rândul comisiei de evaluare. Licitaţiile respective vizează proiectarea şi execuţia tronsoanelor Ogra – Câmpia Turzii, Târgu Mureş – Ungheni, Ungheni – Ogra şi Suplacu de Barcău – Borş. Acestea fac parte din autostrada Braşov – Târgu Mureş – Cluj – Oradea.

RELATED ARTICLES

2 COMENTARII

  1. Cea mai cautata oferta de lucru! Veti gasi din ce in ce mai des aceasta oferta de lucru, pentru ca noi suntem cei mai seriosi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: zizou_sez@yahoo.com

  2. Foarte mulţi dintre oameni îşi blochează singuri accesul la această sursă infinită de putere prin gândurile lor de sărăcie, de îndoială şi de teamă, care împiedică afluxul de prosperitate în viaţa lor. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: zizou_sez@yahoo.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole