joi, iulie 25, 2024
AcasăTOPPlata pentru podul de la Fetești se va putea face și online

Plata pentru podul de la Fetești se va putea face și online

CNAIR anunță lansarea prin intermediul partenerilor Uniunii Transportatorilor a primului site de plată a taxei pentru traversarea Podului Cernavodă.

Uniunea Transportatorilor Rutieri din România, organizație patronală și profesională a companiilor de transport, a lansat site-ul http://www.taxa-pod-fetesti.ro, prin intermediul căruia se pot plăti taxe de pod de la Fetești. UNTRR este distribuitor autorizat de C.N.A.I.R. pentru emitere de peaj electronic cu prezență în mediul online prin taxa-pod-fetesti.ro şi cu puncte teritoriale.

Înregistrare prealabilă

Pentru a achita taxa, șoferii trebuie să se înregistreze mai întâi pe site, apoi să comande taxa dorită, conform parametrilor doriți. Plata se poate face cu card bancar sau cu ordin de plată. Factura și celelalte documente care atestă plata taxei se primesc pe email și prin SMS. În contul creat, se pot consulta istoricul și tipul taxelor plătite de-a lungul timpului. Printre facilitățile site-ului se numără și posibilitatea corectării datelor introduce la plata taxei.

Tarifele de traversare a podului de la Fetești sunt de 13 lei pentru un autoturism, 47 de lei pentru un vehicul de transport personae cu până la 23 de locuri și vehciule de transport marfă de până la 12 tone, 64 de lei pentru un vehicul de transport persoane cu peste 23 de locuri sau vehicul de marfă de peste 12 tone și 91 de lei pentru vehicule cu peste 12 tone și minim 4 axe. Pentru toate categoriile sunt disponibile și plăți pentru mai multe treceri.

RELATED ARTICLES

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole