autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: lun, iul. 2nd, 2012

Teodor Brusalis este noul director executiv Hyundai Auto Romania

Importatorul Hyundai Auto România a anunțat numirea unui nou director executiv, Teodor Brusalis, fost director comercial. Acesta îl înlocuiește pe Dragoș Magdalina, care preluase acest post în urmă cu doi ani. Magdalina a fost transferat în 2010, însoțit de echipa pe care a coordonat-o la Romcar, unde era director de vânzări. La acel moment Romcar rămăsese fără licența de import de automobile Ford, odată cu preluarea acestei activități de către Compania Națională de Vânzări Ford. În același timp, Hyundai rămăsese fără echipă de conducere, deoarece Narcis Ghiță, director general, și o parte din oamenii săi, plecaseră la importatorul Peugeot.

Potrivit anunțului Hyundai, Dragoș Magdalina părăsește Hyundai Auto România, fără a se preciza dacă rămâne în cadrul Țiriac Holding.

Teodor Brusalis va conduce activitatea de import și va coordona rețeaua de retail Hyundai la nivel național.

Hyundai Auto România este parte a Grupului Țiriac, având licență de import pentru marca Hyundai din 1994. În 2011, Hyundai a înmatriculat 2.590 de autoturisme noi în România, situându-se pe poziția a noua în clasament, cu o cotă de piață de 3,1. Anul acesta, marca a înmatriculat 1.038 de autoturisme în primele 5 luni, în creștere față de perioada similară din 2011, urcând pe poziția a șasea, cu o cotă de piață în creștere.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>