autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: mar, iul. 3rd, 2012

Prima imagine cu noul Renault Clio IV

Prima imagine cu noul Renault Clio, a patra generație, a fost descoperită pe unul dintre site-urile companiei. Constructorul francez va prezenta mâine primele imagini oficiale și informații despre noul său model. Designul noului model este evident inspirat de liniile lansate de ultimile concepte prezentate de constructorul francez la saloanele auto. Este o ruptură evidentă între designul actualei generații și noul model.

O caroseriei cu linii fluide care inspiră dinamică și forță chiar și în cazul versiunilor de bază. Partea frontală este un cocktail de elemente împrumutate de la ultimile studii de design. Linia farurilor este inspirată de la conceptele Captur și Frendzy, cel puțin designul interior al grupurilor optice față. Modul în care acestea se prelungesc pe lateral este o trimitere la modele actuale din gamă, vezi faceliftul de la Scenic. Desenul grilei frontale este o reinterpretare a celei prezentate pe conceptul DeZir. Se remarcă, la versiunea de caroserie cu cinci uși, poziționarea mânerului de deschidere a portierelor în montantul C, Clio IV câștigă un aer de coupe. Vom reveni mâine cu mai multe informații.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>