marți, august 9, 2022
AcasăSaloane autoSIAMB 2012 - destinație de week-end

SIAMB 2012 – destinație de week-end

SIAMB 2012 – prima ediție a unui nou salon auto. Probabil denumirea este ușor pretențioasă pentru un salon destul de micuț. Salonul Internațional Auto Moto București te duce cu gândul la o manifestare generoasă, o expoziție unde îți consumi o zi din viață. Nu prea este așa, este un salon destul de micuț. Cu toate acestea este un nou prim pas de a aduce automobilul și premierele auto din piață mai aproape de public.

Prezența la salon este destul de redusă, din punct de vedere al expozanților. Opel și Chevrolet au o prezență oficială, ambii producători aducând câte un model în premieră – Opel Ampera și Chevrolet Camaro. Remarcăm și un debut pe piața românească – Caterham. Lotus este prezent cu un stand de importator în care puteți admira Exige S, Evora și Elise. Importatorul a venit la SIAMB cu două modele. Mercedes-Benz este reprezentat de dealer-ul Autoklass care a expus în premieră noua generație SL precum și conceptul A-Class. Versiunea de serie A-Class prezentată la salonul de la Geneva în acest an încă nu a ajuns în România.

La capitolul noutăți mai bifăm noul Ford Ranger adus de BDT, Kia Soul facelift și noul Isuzu D-MAX expuse de Mit Motors. Printre cei prezenți la SIAMB mai sunt: Avia Motors care expune gama Skoda, Alto Syncro – gama Seat, Primus AutoVolvo, Citroen cu stand de dealer, Auto Asia care expune modele Samsung și versiuni hibride de la Kia Forte și Hyundai Avante. Pentru că SIAMB include și moto în titulatură veți putea admira la salon și modele Ducati, Suzuki, Kawasaki, Triumph, Yamaha și ATV-uri de la Bombardier și Arctic Cat. SIAMB este văduvit de prezența unor jucători puternici pe piața românească: Volkswagen, Renault și Dacia.

Program vizitare:
Miercuri, 4 Aprilie – 12.00-20.00
Joi, 5 Aprilie – 10.00-20.00
Vineri, 6 Aprilie – 10.00-20.00
Sâmbătă, 7 Aprilie – 10.00-20.00
Duminică, 8 Aprilie – 10.00-18.00

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock