joi, mai 23, 2024
AcasăSaloane autoVolkswagen ID BUGGY, noua propunere electrică a nemților vine la Geneva

Volkswagen ID BUGGY, noua propunere electrică a nemților vine la Geneva

Volkswagen va prezenta la Geneva un concept-car electric, o versiune modernă a celebrelor buggy, construite pe platforma lui Beetle. De data aceasta, VW a folosit platforma MEB, electrică, pe care sunt dezvoltate toate proiectele grupului.

Volkswagen face o demonstraţie a versatilităţii paltformei MEB, destinată vehiculelor electrice, în contextul unei posibile colaborări cu orice partener, pe care compania germană a propus-o recent. VW a anunţat că va prezenta la Geneva un buggy electric, o reinterpretare a vechilor buggy-uri construie în SUA, pe platforma lui Beetle. 

„Un buggy este mai mult decât o maşină. Este vibraţie şi energie pe patru roţi. Aceste atribute sunt încorporate în noul ID.BUGGY, care demonstrază cum poate arăta o interpretare modernă, non-retro a unui clasic şi, mai mult decât altceva, legătura emoţională pe care mobilitatea electrică o poate crea”, a declarat Klaus Bischoff, şeful de design al mărcii VW.

Conceptul ID.Buggy nu are acoperiş, nici uşi, iar roţile sunt independente, echipate cu anvelope de off-road.

Potrivit celor de la VW, matricea modulară MEB are potenţialul potrivit pentru dezvoltarea de vehicule de serie mică, de nişă.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole