joi, februarie 22, 2024
AcasăIndustrieRenault România angajează ingineri auto

Renault România angajează ingineri auto

Specialiștii care s-au pregătit în domeniul auto, dar și în alte meserii conexe, au o nouă șansă să-și înceapă cariera în companiile Renault România.

Compania franceză, care deține uzinele Dacia din România, a anunțat că va fi prezentă și în acest an la târgul “Angajatori de Top”, pe 4 și 5 aprilie.

Potrivit comunicatului oficial, Renault caută ” persoane cu experienţă relevantă în domeniile inginerie electrică, inginerie mecanică, electronică, telecomunicaţii, autovehicule rutiere şi ingineria şi managementul sistemelor tehnologice.” Vorbim despre o paletă largă de meserii, care acoperă și alte specializări, nu doar pe cea auto.

Iată și condițiile cerute de Renault pentru cei care doresc să aplice pentru un job:

–           experienţă de minim doi ani în domeniile: proiectare piese plastice şi proiectare cablaj

–           experienţă de management de proiect

–           cunoştinte despre tehnica automobilului

–           cunoştinte tehnice şi economice despre procesele logistice şi de transport

–           cunoştinţe de limbi străine (engleză, franceză)

–           cunoştinte operare MS Office

–           cunoştinţe utilizare program de proiectare Catia V5

–           aptitudini de negociere şi orientare către client

Locurile de muncă vor fi disponibile în Bucureşti, Piteşti sau Mioveni.

Informaţii complete despre posturile disponibile, cât şi despre criteriile de recrutare, pot fi accesate pe site-urile Renault România ( www.daciagroup.com şi www.renault-technologie-roumanie.com ) şi la stand, în zilele dedicate târgului.

Cei care vor fi selectați vor putea susține interviuri chiar în standul Renault, din cadrul târgului.

„Suntem o prezenţă constantă la Angajatori de Top, anul acesta împlinim şapte ani. De-a lungul ediţiilor trecute am venit și cu oferte de recrutare şi cu teme pentru Drive Your Future, programul nostru de internship. O noutate pentru această ediţie o reprezintă oferta de burse, în parteneriat cu Ambasada Franţei la Bucureşti. Acestea se adresează masteranzilor cu profil tehnic şi vizează două parcursuri profesionale: fabricaţie şi inginerie auto. Dacă în anii trecuţi, compania se afla într-o perioadă de dezvoltare intensă, în prezent, Renault România traversează o perioadă de consolidare. Ponderea este mai degrabă în calitate, decât în volume, astfel încât, procesul de recrutare vizează persoane foarte specializate pe anumite domenii” a declarat Dana Oprişan, director executiv Resurse Umane Renault România.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole