miercuri, februarie 21, 2024
AcasăIndustrieMeridian Auto deschide un nou centru bi-marcă de 5 milioane euro, la...

Meridian Auto deschide un nou centru bi-marcă de 5 milioane euro, la noile standarde Dacia Evolution

Meridian Auto va inaugura în această vară un nou centru bi-marcă Dacia-Renault. Situat în zona Pipera, din Capitală, nu departe de showroom-ul Porsche București Vest, complexul auto va integra servicii de vânzare și service, costul investițiilor fiind estimat la aproximativ 4,5-5 milioane de euro.

Anunțul a fost făcut de Cătălin Boteanu, directorul executiv Meridian Vest, prezent la evenimentul de prezentare a noului concept de prezentare al showroom-urilor, Dacia Evolution. “Construim în prezent un complex auto în nordul Capitalei. Acesta va fi gata în cateva luni, iar investițiile se ridică la 4,5-5 milioane de euro”, a declarat Boteanu.

Showroom-ul Meridian Vest este prima concesiune care aderă la conceptul de reamenajare interioară Dacia Evolution. În curând, toate cele 80 de centre Dacia de la nivelul întregii țării vor fi modernizate pentru a implementa schimbări similare.

Marile noutăți se regăsesc în zona de primire, unde a apărut o recepție remodelată și un lounge de așteptare prevăzut cu display-uri LCD și fotolii viu colorate. Birourile agenților de vânzări sunt încadrate de întreaga gamă Dacia, în total, opt modele distincte fiind expuse în noul showroom.

Proiectul pilot Meridian Vest va remodela treptat fața întregii rețele de dealeri Dacia. La nivelul întregului continent, constructorul argeșean se laudă cu o rețea de 824 de showroom-uri, iar în întreaga lume numărul concesiunilor ajunge la 1.342.

Meridian Auto deține două showroom-uri în Capitală, în zona de sud și de vest, la acestea urmând să se adăuge și noua concesiune din zona Pipera. Centrul din Vest a livrat 850 de mașini Dacia anul trecut, iar pentru 2014 ținta a fost stabilită la aproximativ 1.050 de unități. Potrivit estimărilor, brandul Renault ar putea contribui, de asemenea, cu alte 250 de mașini.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole