autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: vin, mart. 16th, 2012

Gata de start în Gran Canaria

Recunoașterile și shakedown-ul de dinaintea Rally Islas Canarias El Corte Inglés au decurs fără nicio problemă pentru Marco Tempestini și Dorin Pulpea. Echipajul Napoca Rally Academy este pregătit pentru startul în etapa a doua din Intercontinental Rally Challenge. Marco Tempestini și Dorin Pulpea s-au acomodat rapid cu asfaltul din Gran Canaria și sunt pregătiți pentru startul în Rally Islas Canarias El Corte Inglés, etapa a doua din calendarul Intercontinental Rally Challenge. „Asfaltul este foarte bun pe toate probele și este foarte aderent. Alegerea cauciucurilor nu va fi o problema aici decât dacă plouă, dar sper să nu se întample acest lucru”, a spus Marco Tempestini, dupa recunoașterile oficiale.

Lucrurile au decurs pefect și în timpul shakedown-ului. Aflat la primul raliu pe asfalt cu modelul Subaru Impreza R4, Marco Tempestini a încercat să găsească cele mai bune setări pentru această etapă. „Mi-a plăcut foarte mult cum se comportă mașina pe asfalt. Am facut șase treceri pe probă și cel mai bun timp a fost de 1min:32,1 secunde, adica am fost la doar o secunda în spatele portughezului Moura. La fiecare trecere am încercat să găsesc setările ideale pentru cele două zile de cursă. Sper ca în această etapă totul să funcționeze la fel de bine ca până acum și să plecăm din Gran Canaria cu primele puncte din acest sezon în IRC Production Cup”, a mai adăugat Marco Tempestini.

În prima zi din Rally Islas Canarias El Corte Inglés sunt programate 9 probe speciale cu o lungime totală de 139,4 kilometri. Startul este programat la ora 09:00 (ora României), iar ultima specială, care se va desfășura pe un circuit de karting, este programată la ora 21:21 (ora României). „Vineri ne așteaptă o zi lungă. Cred că am făcut o dictare bună pentru prima etapă pe asfalt cu această mașină. Îmi plac probele de aici și sunt sigur că va fi o zi extrem de interesantă care se va termina cu super speciala de pe circuitul de karting.

Sunt sigur că vor fi foarte mulți spectatori acolo și sper să ajungem și noi acolo fără probleme”, a spus și Dorin Pulpea, copilotul echipajului Napoca Rally Academy. Sâmbătă, în ziua a doua, sunt programate restul de 6 probe speciale cu o lungime totală de 101,52 kilometri. Startul se va da la ora 11:00 (ora României), iar sosirea este programată la ora 19:53 (ora României). Eurosport va transmite rezumate după fiecare zi din Rally Islas Canarias El Corte Inglés după următorul program: sâmbătă 17 martie de la ora 00:00, duminică 18 martie de la ora 00:30 și miercuri 21 martie rezumatul complet al celei de-a doua etape a sezonului 2012. Cei care doresc să urmărească în timp real evoluția lui Marco Tempestini și Dorin Pulpea pot accesa site-ul http://www.irallylive.com.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>