duminică, octombrie 1, 2023
AcasăRevista preseiFOTO: Dacia Duster salvează din mijlocul deșertului noul Porsche Macan

FOTO: Dacia Duster salvează din mijlocul deșertului noul Porsche Macan

Numele Dacia Duster a ajuns pe buzele a milioane de fani Porsche din întreaga lume. Care este legătura dintre SUV-ul argeșean și fabrica de vise din Zuffenhausen? Răspunsul este la fel de debusolant: noul Porsche Macan.

Cel mai mic SUV din istoria Porsche a fost protagonistul unui episod deloc onorant, petrecut în Maroc, gazda sesiunii internaționale de teste pentru presă. Înțepenit și semi-suspendat pe un mal de nisip, Macan a fost salvat de un vehicul de asistență surpriză, onesta Dacia Duster, un SUV de aproape șase ori mai ieftin.

porTotul a ieșit la iveală pe rețeaua de socializare Twitter, odată cu apariția unei fotografii publicată de jurnalistul britanic Gavin Green. Porsche Macan a reușit să își spele, în cele din urmă, păcatele, un alt instantaneu demonstrând că poate depăși și obstacole dificile, o succesiune de bolovani ascuțiți, în cazul de față. “Până la urmă, Macan s-a descurcat mai bine decât credeam în off-road. A supravietuit acestei încercări fără suportul lui Duster”, scrie editorul Car Magazine pe contul său de Twitter.

RELATED ARTICLES

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.