autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: joi, apr. 10th, 2014

FOTO: Dacia Duster salvează din mijlocul deșertului noul Porsche Macan

Numele Dacia Duster a ajuns pe buzele a milioane de fani Porsche din întreaga lume. Care este legătura dintre SUV-ul argeșean și fabrica de vise din Zuffenhausen? Răspunsul este la fel de debusolant: noul Porsche Macan.

Cel mai mic SUV din istoria Porsche a fost protagonistul unui episod deloc onorant, petrecut în Maroc, gazda sesiunii internaționale de teste pentru presă. Înțepenit și semi-suspendat pe un mal de nisip, Macan a fost salvat de un vehicul de asistență surpriză, onesta Dacia Duster, un SUV de aproape șase ori mai ieftin.

porTotul a ieșit la iveală pe rețeaua de socializare Twitter, odată cu apariția unei fotografii publicată de jurnalistul britanic Gavin Green. Porsche Macan a reușit să își spele, în cele din urmă, păcatele, un alt instantaneu demonstrând că poate depăși și obstacole dificile, o succesiune de bolovani ascuțiți, în cazul de față. “Până la urmă, Macan s-a descurcat mai bine decât credeam în off-road. A supravietuit acestei încercări fără suportul lui Duster”, scrie editorul Car Magazine pe contul său de Twitter.

Displaying 1 Comments
Have Your Say
  1. Gheorghe Emil spune:

    Ca roman ma bucura si ma mandresc cu autoturismele marca Dacia.Imi plac aceste masini si daca ar fi sa-mi mai cumpar o masina, tot DACIE asi lua,

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>