luni, mai 27, 2024
AcasăMașini noiFord S-Max Concept Vignale, MPV cu pretenții premium și asistent dedicat

Ford S-Max Concept Vignale, MPV cu pretenții premium și asistent dedicat

Ford participă la săptămâna modei de la Milano cu conceptul S-Max Vignale. Sub rochia de bal se ascunde prototipul viitorului MPV de clasă medie al constructorului american, regândit ca un model cu pretenții premium.

Acesta este al doilea concept S-Max prezentat de Ford, singurele diferențe față de varianta prezentată anul trecut la Frankfurt fiind grefarea elementelor de stil și finisare luxoase, tipice noii linii de vârf Vignale, dedicată clienților care își doresc o echipare mai luxoasă decât actuala gamă de top Titanium.

Pe lista noutăților figurează jante de 21 inci, o nouă grilă hexagonală și oglinzi laterale mai fine, toate ornate cu crom din belșug. Nuanța exterioară, Milano Grigio, a fost și ea creată exclusiv pentru conceptul Vignale. Accentele premium sunt desăvârșite de ornamentele din metal natur, docking-station-urile pentru tablete și tapițeria din piele cusută manual, prezentă inclusiv pe planșa de bord și în zona portbagajului.

Ford a confirmat lansarea unei versiuni de serie, așteptată în showroom-urile europene anul viitor, imediat după debutul primului exponent al liniei de lux Vignale, viitorul Mondeo. Oficialii companiei au refuzat însă să dea orice fel de detalii legate de motorizări sau prețuri.

Noua linie Vignale a fost creată pentru a satisface apetitul tot mai crescut al clientelei europene pentru modele cât mai bine echipate, cu iz premium. Ford susține că jumătate dintre mașinile sale de clasă mare sunt comandate în compania nivelului de top Titanium, peste 15% dintre clienți fiind dispuși să plătească chiar mai mult pentru dotări demne de clasa de lux.

Vignale nu va fi, însă, doar un nivel de echipare, ci o întreagă filozofie care va da naștere unor servicii post-vânzare dedicate, inspirate de succesul programului Red Carpet, de la Lexus. Clienții de modele Vignale vor avea la dispoziție un asistent personal, care se va ocupa de tot ceea ce înseamnă service și întreținere, inclusiv de preluarea și returnarea mașinii. În fond, timpul înseamnă bani, iar satisfacția clientului este esențială pentru succesul oricărui brand, cu atât mai mult al unuia cu tentă premium.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole