vineri, august 12, 2022
AcasăTOPDacia Logan MCV, pe prima poziție în topul fiabilității ADAC 2013

Dacia Logan MCV, pe prima poziție în topul fiabilității ADAC 2013

Dacia Logan MCV este noul rege al topului anual de fiabilitate și satisfacție ADAC, echivalentul german al ACR, la categoria mașini economice, cu un preț maxim de 10.000 euro.

Sondajul realizat de ADAC printre membrii săi a scos în evidență rezistența deosebită a modelului produs la Mioveni. Proprietarii germani de Dacia Logan MCV au fost, de asemenea, încântați de costurile reduse de operare și întreținere ale break-ului românesc.

Dacia Logan MCV nu a fost singura mașină din grupul Renault care a reușit să ocupe o poziție fruntașă în topul ADAC 2013. Dacia Sandero s-a clasat și el pe podium, pe locul trei, în timp ce fratele de concern, Renault Twingo, a terminat sondajul din acest an pe poziția a cincea.

Topul de fiabilitate și satisfacție ADAC este rezultatul unui sondaj complex, efectuat pe un eșantion de peste 20.000 membri ai clubului german. Printre capitolele esențiale luate în considerare de ADAC se numără calitatea serviciilor post-vânzare și a celor de servisare a mașinii, precum și disponibilitatea actualilor proprietari ai unui anumit model de a alege din nou același brand în cazul unei achiziții viitoare.

Dacia Logan MCV se află la a doua generație, fiind lansat în primăvara acestui an la salonul auto de la Geneva.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock