marți, august 9, 2022
AcasăIndustrieChevrolet reduce producţia din Coreea, ca urmare a cererii slabe din Europa

Chevrolet reduce producţia din Coreea, ca urmare a cererii slabe din Europa

General Motors a anunţat noi ajustări ale cadenţei de producţie din Coreea de Sud, pentru a corela stocurile şi cererea pentru modelele vândute sub sigla Chevrolet, în Europa.

Activitatea uzinei din Gunsan, una dintre cele cinci facilităţi de producţie GM din Coreea, va fi suspendată timp de nouă zile. Este a doua încetare temporară a activităţii, după cele şapte zile de pauză impuse luna trecută.

De pe liniile de asamblare ale fabricii cu o capacitate anuală de 260.000 de unităţi ies, în prezent, compacta Cruze şi monovolumul Orlando. Fabrica din Gunsan produce, practic, majoritarea modelelor Chevrolet importate în Europa şi aproape 40 din totalul celor vândute la nivel global.

Vânzările Chevrolet pe piaţa din Europa au înregistrat o scădere abruptă de peste 39 în prima parte a anului, în ianuarie şi februarie, constructorul american comercializând pe Bătrânul Continent doar 18.790 de maşini, în contextul dificil al măsurilor de austeritate din zona UE.

Livrările modelului Cruze au scăzut de la 5.704 la 5.035 unităţi, în primele două luni, în timp ce Orlando a găsit doar 2.101 de clienţi noi, comparativ cu cei 3.955 din perioada similară a anului trecut.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock