miercuri, februarie 21, 2024
AcasăMotorsportBryan Bouffier, pilotul Hyundai Motorsport, va participa la Raliul Sibiului cu un...

Bryan Bouffier, pilotul Hyundai Motorsport, va participa la Raliul Sibiului cu un Peugeot 207

Bryan Bouffier, pilotul pe care Hyundai Motorsport l-a prezentat recent în cadrul proiectului destinat testării și dezvoltării modelului i20 WRC, a confirmat prezența la Raliul Sibiului.

Francezul Bryan Bouffier participă în Campionatul European de Raliuri și se află pe poziția a treia în clasament, înainte de Sibiu, astfel că va reprezenta un concurent puternic pentru cei care s-au înscris deja, și va face și mai atractivă competiția.

În ciuda faptului că Bouffier, campion al Poloniei și al Franței, a semnat contractul cu Hyundai, el încă mai conduce mașina de concurs din ERC, un Peugeot 207 S2000, una dintre cele mai apreciate mașini din campionatul european de raliuri.

„De abia aștept să particip la o etapă pe macadam din Campionatul European și sunt încântat că pot să descopăr cu această ocazie România. Nu am foarte multe informații despre această etapă, dar sunt sigur că va fi o experiență senzațională”, a spus Bryan Bouffier.

Bryan Bouffier și navigatorul său Xavier Panseri vor ajunge luni seara la Sibiu, împreună cu echipa Delta Rally din Italia. Pentru a nu lăsa la o parte marca cu care a semnat noul contract, Bryan Bouffier, va face recunoașterile de marți și miercuri cu un automobil Hyundai.

În cea mai importantă competiție sportivă din acest an, din România, Raliul Sibiului, s-au înscris deja nume importante din motorsportul european. Pe lângă Francois Delecour, un obișnuit al raliurilor din România, campion en-titre în CNR, s-au înscris Jan Kopecky, liderul la zi al ERC, și Jean-Michel Raoux, campionul de anul trecut, din IRC, la două roți motrice. De asemenea, din Taiwan, va sosi Lin Yuan-Hu, campion al acestei țări, care va concura pe o Dacia Logan.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole