joi, iulie 25, 2024
AcasăIndustrieBosch inaugurează pe 9 mai noua fabrică în valoare de 77 milioane...

Bosch inaugurează pe 9 mai noua fabrică în valoare de 77 milioane de euro de la Cluj

Grupul german Bosch a anunțat deschiderea unei noi unități de producție pe plan local. Pe 9 mai va fi inagurată noua fabrică de unități electronice de comandă, semiconductori și senzori de la Cluj, parte a diviziei Automotive Electronics.

Creată pe locul fostei uzine Nokia de la Jucu, noua fabrică de componente auto din Cluj va atrage o investiție totală de 77 milioane de euro. Pe o suprafață de 38.000 mp vor lucra peste 300 de angajați, implicați în domeniul producției și dezvoltării de unități electronice de comandă. Tot la Cluj va fi inaugurat și un nou centru de cercetare și dezvoltare, unde anul acesta vor activa 45 de persoane. Concernul german va continua şi în anul 2014 procesul de angajare din Cluj.

În România, Bosch are activităţi la Bucureşti, Blaj, Cluj şi Timişoara, cu circa 2.000 de angajaţi la începutul anului. Extinderea activităţilor de producţie şi dezvoltare va contribui la majorarea personalului până la finalul anului

La nivel global, afacerile companiei au fost de 52,5 miliarde de euro (plus 1,9), în anul fiscal 2012, iar veniturile, înainte de impozitare, s-au ridicat la 2,8 miliarde de euro.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole