joi, iulie 25, 2024
AcasăMașini noiOpel Astra OPC Extreme: 300 CP pentru cea mai puternică Astra de...

Opel Astra OPC Extreme: 300 CP pentru cea mai puternică Astra de serie

Opel a pregătit o surpriză interesante pentru ediția din acest an a Salonului Auto de la Geneva: Astra OPC Extreme, cea mai performantă declinare Astra din istorie, capabilă să dezvolte 300 CP.

Astra OPC Extreme este derivat direct din modelul  de competiții Astra OPC Cup, care aleargă în campionatul VLN Nurburgring Endurance Championship. Printre dotările speciale regăsim centuri de siguranță în șase puncte, scaune de curse, rollcage și elemente din fibră de carbon, menite să reducă semnificativ greutatea mașinii.

Motorul turbo de 2 litri va beneficia de o infuzie de putere, urmând să dezvolte 300 CP, cu 20 CP peste ceea ce regăsim și în fișa tehnică a modelului de serie. Deși modelul expus la Geneva este, oficial, un concept, Opel Astra OPC Extreme va fi produs în serie limitată.

Standul Opel de la Geneva va găzdui, de asemenea, lansarea unei noi motorizări turbo pe benzină din seria SIDI. Este vorba de o unitate de 1 litru și 115 CP, în trei cilindri, care va fi transplantată pentru prima dată sub capota lui Adam. Opel promite și un Adam S, model misterios despre care nu se știu deocamdată niciun fel de detalii oficiale.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole