luni, iunie 24, 2024
AcasăIndustrieWolfgang Dürheimer, fost șef de dezvoltare la Audi, este noul CEO Bentley

Wolfgang Dürheimer, fost șef de dezvoltare la Audi, este noul CEO Bentley

Wolfgang Dürheimer, fostul șef de dezvoltare de la Audi, va prelua funcția de CEO al brandului de lux britanic Bentley. Investirea oficială va avea loc pe 1 iunie, dată până la care Dürheimer va rămâne la conducerea diviziei de motorsport a grupului german Volkswagen.

Printre cele mai cunoscute proiecte coordonate de Dürheimer de-a lungul carierei în cadrul VAG se numără ambele generații ale SUV-ului Porsche Cayenne, experiență de bun augur în contextul lansării iminente a primului SUV din istoria Bentley.

Wolfgang Schreiber, actualul CEO al mărcii Bentley, nu se retrage definitiv din grupul Volkswagen, alături de care și-a petrecut ultimele trei decenii, urmând să primească, cel mai probabil, un loc în cadrul board-ului de administrație. Copilul de suflet al lui Schreiber este celebra transmisie DSG cu dublu ambreiaj.

Wolfgang Dürheimer nu se află la prima incursiune în lumea mărcilor de lux, viitorul șef Bentley ocupând în trecut fotoliul de director de dezvoltare și cercetare al brandului britanic și al perlei coroanei VAG, Bugatti. De altfel, Dürheimer va avea în continuare un rol de supervizare al mărcii Bugatii, chiar și după instalarea la șefia Bentley.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole