autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: joi, apr. 5th, 2012

Toyota Aygo Mandarin – Ediție Specială

Toyota a decis că este timpul pentru un nou facelift în cazul Aygo. Modelul a fost lansat în 2005, în 2009 a beneficiat de primul facelift pentru ca anul acesta să primească iarăși un update. De această dată vorbim de o redesenare a părții frontale, una care să alinieze micuțul model nipon la noua identitate vizuală Toyota. La partea frontală se remarcă noua grilă trapezoidală, redesenarea spoilerului față care aduce un plus de agresifitate și redesenarea grupurilor optice.

Modelul este disponibil cu un motor de 1.0 l VVT-i benzină, cu transmisie manuală în 5 trepte sau transmisie MultiMode, cu clapete pentru schimbarea vitezelor amplasate pe volan. AYGO 2012 cu aceastămotorizare are un consum mediu declarat de producător de 4,4 l/100 km și un nivel de emisii de doar 102 g/km (în cazul transmisiei manuale). Ediția specială MANDARIN se distinge prin culoarea portocalie a caroseriei, culoare ce se regăsește și în interior la ornamentele vitezometrului, fantelor de ventilație și turometrului, în inserțiile de la nivelul ușilor și difuzoarelor, precum și în tapițeria scaunelor. Sistemul audio încorporează Bluetooth cu funcție de apelare hands-free , posibilitate de conectare cu un dispozitiv portabil pentru a asculta muzica și un ecran multifuncțional pentru nivelul de echipare Luna. Prețul de lansare AYGO 2012 începe de la 8.535 Euro, TVA inclus, pentru un nivel de echipare ce include: airbaguri pentru șofer și pasager, ABS + EBD + BA, aer condiționat cu reglare manuală, geamuri electrice față, închidere centralizată cu telecomandă, Radio CD & 4 difuzoare, volan cu reglare în înălțime.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>