duminică, iunie 23, 2024
AcasăPromoții/PRToyota Avensis, prima mașină cu internet gratuit disponibilă în România

Toyota Avensis, prima mașină cu internet gratuit disponibilă în România

Toyota oferă internet gratuit pentru modelul de clasă medie Avensis, indiferent de nivelul de echipare. Pachetul include un router wireless cu funcție hotspot și trafic de date limitat la 2GB pe lună, timp de un an.

Sistemul Toyota Hotspot putea fi comandat și până în prezent, însă doar contra cost, fiind disponibil pentru clienții de Avensis începând de la 440 euro cu TVA. Acum, hotspot-ul va fi standard, inclusiv pentru modelul de bază, garanția oferită de Toyota pentru pachetul Hotspot fiind de trei ani.

Router-ul Wi-Fi este echipat cu două antene 3G performante și permite conectarea simultană a cinci dispozitive, indiferent dacă este vorba despre telefoane inteligente, laptopuri sau tablete. Pentru a avea acces la trafic de date și, implicit, la internet, sistemul Toyota Hotspot va folosi un SIM dedicat.

Toyota Avensis a beneficiat de un facelift în 2011 și este disponibilă în patru niveluri de echipare, Comfort, Executive, Elegance și Luxury. Cel mai ieftin model, dieselul de 2 litri și 124 CP, nivel Comfort, are un  preț de listă de 23.205 euro cu TVA și poate fi achiziționat începând de la 20.150 euro, în cadrul promoției curente Optimo care aduce un discount de peste 3.000 euro. Varianta de 1,8 litri pe benzină pleacă de la 20.840 euro cu TVA.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole