duminică, ianuarie 29, 2023
AcasăPromoții/PRMini se transformă în taxi gratuit pentru Noaptea Muzeelor

Mini se transformă în taxi gratuit pentru Noaptea Muzeelor

Pentru al patrulea an consecutiv, Mini este partenerul oficial al evenimentului Noaptea Muzeelor. Constructorul britanic pune la dispoziția bucureștenilor avizi de cultură o întreagă flotă de mașini, vedeta incontestabilă a acesteia urmând să fie noua generație Mini, lansată în urmă cu numai două luni.

Noaptea Muzeelor 2014 are loc sâmbătă, 17 mai, în program fiind incluse 33 de instituții din Bucureşti, 18 dintre acestea fiind muzee. Pentru a beneficia de serviciile unuia dintre taxiurile Mini, vizitatorii vor putea apela fie la mașinile staționate în apropierea muzeelor, începând cu ora 20:00, fie pot rezerva o cursă prin intermediul aplicației dedicate pentru smartphone. App-ul creat pentru Noaptea Muzeelor din acest an oferă un set complet de informații referitoare la muzeele participante și poate fi descărcat gratuit din AppStore sau Google Play.

Bucureștenii nu sunt singurii care vor avea acces la un eveniment de talia Noaptea Muzeelor 2014. Numeroase alte muzee şi situri culturale din România sunt incluse, de asemenea, în programul desfășurat la nivel european şi ajuns la cea de-a zecea ediţie. Noaptea Europeană a Muzeelor este pandantul nocturn al Zilei Internaţionale a Muzeelor, care are loc în fiecare an în data de 18 mai. Printre proiectele interesante derulate în noaptea respectivă se numără o piesă de teatru jucată în Cimitirul Bellu. Majoritatea evenimentelor implicate în proiectul Noaptea Muzeelor oferă intrarea gratuită, dar unele ar putea să aibă un tarif de acces, cu toate că acesta va fi redus faţă de o zi obişnuită de vizitare.

Pentru Mini, susținerea evenimentelor culturale internaționale a devenit deja o tradiție. Unul dintre cele mai recente exemple de colaborare cu o instituţie de artă este parteneriatul “MINI/Goethe-Institut Kuratorenresidenz Ludlow 38”, înfiinţat în 2011 cu scopul de a susţine tinerii curatori şi de a da şansa unor tineri artişti germani să lucreze timp de un an la New York. Mini și Institutul Goethe nu se află la prima asociere de acest gen, duetul fiind responsabil și pentru deschiderea galeriei “Ludlow38” în New York.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock