autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: joi, iul. 12th, 2012

Suzuki Grand Vitara Facelift anunțat pentru Japonia

Suzuki Grand Vitara este unul dintre cele mai bătrâne SUV-uri din segmentul compact. Modelul actual se află în producție din 2005. Iar în viitorul apropiat nu va fi înlocuit, Suzuki a prezentat primele imagini cu modelul pentru 2013 care a primit un update estetic. Pentru moment sunt imagini și informații în ceea ce privește modelul de pe piața niponă. Suzuki Escudo, Grand Vitara pentru restul lumii, se afișează cu o parte frontală redesenată.

Doar farurile au rămas neschimbate, în rest grila frontală este nouă, logo-ul Suzuki fiind susținut de două ornamente care fac trimitere la o aripă. Spoilerul față este mai elaborat acum din punct de vedere al designului, aducând puțin aer sportiv bătrânului SUV nipon. La interior singurele modificări se regăsesc la nivelul materialelor utilizate și a culorilor disponibile. Au fost ușor redesenate și panourile interioare ale portierelor. Pentru moment Suzuki nu a anunțat dacă update-ul estetic va disponibil și pe alte piețe decât cea locală. Probabil în următoarele săptămâni constructorul nipon va anunța un facelift pentru Grand Vitara.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>