autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: joi, iul. 12th, 2012

Fiat Professional a lansat Panda Van

Fiat introduce o nouă versiune Panda, de această dată sub semnătura diviziei comerciale Fiat Professional. Panda Van se dorește un model care să satisfacă nevoile urbane de transport, având un volum de încărcare de 1 metru cub. Modelul este oferit în două versiuni, cu două sau patru locuri. Versiunea cu patru locuri este aproape identică cu un Fiat Panda de serie, singura diferență fiind apariția unui grilaj la interior care separă portbagajul de zona destinată pasagerilor.

Versiunea cu două locuri a fost ceva mai mult modifictă de divizia de vehicule utilitare a celor de la Fiat. A fost eliminată bancheta spate, în spatele celor două scaune față a fost montat un grijal care să împiedice obiectele depozitate în zona de încărcare să ajungă în față, a fost montată o podea nouă cu puncte de ancorare, sub noua podea se află o zonă compartimentată de depozitare a obiectelor mici. Pentru un plus de discreție a zonei cargo, geamurile laterale și spate sunt fumurii.

Versiunea cu două locuri va fi oferită doar cu un singur nivel de echipare – Pop, în timp ce Panda Van cu patru locuri poate fi comandată și în echiparea superioară – Easy.

Modelul va fi oferit cu două motorizări, una diesel 1.3 MultiJet care dezvoltă 75 CP la 4.000 rpm și 190 Nm la 1.500 rpm și o motorizare pe benzină de 1.2 litri care dezvoltă 69 CP la 5.500 rpm și 102 Nm la 3.000 rpm. În viitor Panda Van va fi oferită și în versiune 4×4, iar gama de motorizări va fi extinsă cu propulsorul TwinAir de 0,9 litri în versiunea de 85 CP, 1.3 MultiJet de 75 CP. În Italia propulsorul TwinAir ca fi oferit și în versiunea Natural Power ce poate fi alimentată cu metan. Agregatul 1.2 benzină poate fi comandat și în versiunea GPL.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>