autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: joi, mai 23rd, 2013

Sistem de finanțare unic pentru automobile: poți schimba mașina după numai un an de contract

Cesiune Leasing Solutions, companie specializată în finanțarea achiziției de automobile pentru clienții cesiune.ro, anunță lansarea unui produs nou: finanțarea achiziției de automobile în regim de închiriere pe termen lung, cu avans și 48 de rate.

Soluția de finanțare Cesiune Leasing Solutions reprezintă în acest moment un sistem unic în România, fiind destinat în special clienților care cumpără automobile de pe site-ul cesiune.ro. Avantajele, în comparație cu un leasing financiar sau operațional, sunt aprobarea rapidă a dosarului, fără prea multă birocrație, posbilitatea de deducere integrală a cheltuielilor și TVA-ului și, mai ales, posibilitatea schimbării mașinii, la un an de la semnarea contractului.

Sistemul de finanțare al Cesiune Leasing Solutions reprezintă o închiriere pe termen lung a automobilului, cu avantajele ce decurg din acest sistem, însă fără dezavantajele unui leasing operațional. Contractul de închiriere este însoțit de un antecontract de vânzare-cumpărare, care asigură clienții de intrarea în proprietate a mașinii la finalul contractului. Practic, după plata în avans a unei sume între 20 și 50, apoi plata a 48 de rate, la finalul ultimei rate clienții devin proprietari. În funcție de situație, clienții vor opta pentru o plată finală ce poate fi 20 sau numai 1.

Contractul nu are comisioane ascunse, iar finanțarea se face pentru orice automobil fabricat mai recent de 2007, în condiții similare: 20 – 50 avans și 48 de rate, plus plata finală, după caz.

Atât pentru clienții persoane fizice, cât și pentru companii (persoane juridice), finanțarea nu afectează gradul de îndatorare, astfel că aceștia pot accesa în continuare credite și leasinguri la bănci și alte companii, fără probleme, fără un istoric al datoriilor afectat de acest contract de închiriere.

Ca un avantaj unic pe piața din România, clienții aflați sub contract de cel puțin 1 an își pot schimba mașina cu o alta, după preferințe, în funcție de avansul achitat inițial. Dacă titularii contractului doresc o mașină mai mare, mai mică, mai ieftină, mai luxoasă, din altă clasă, ei pot returna mașina inițială și pot beneficia de un nou calcul pe baza avansului plătind, eventual, diferența la avansul achitat inițial.

Pe toată perioada de derulare a contractului impozitul mașinii este plătit de Cesiune Leasing Solutions, care rămâne proprietar până la finalizarea contractului.

De asemenea, costurile de utilizare sunt predictibile, deoarece rata este fixă și nu este afectată de dobânzile bancare sau de valorile EURIBOR.

Pentru semnarea unui contract și finanțarea achiziției unui automobil prin Cesiune Leasing Solutions nu e nevoie de birocrație, documente justificative, bilanțuri depuse, ci de un minim set de acte.

Cesiune.ro a oferit de-a lungul timpului soluții de finanțare diverse, prin intermediul companiilor de leasing din piață, însă în acest moment a implementat cea mai avantajoasă alternativă pentru clienții săi.

După 4 ani de colaborări cu mai multe societăți de leasing din România, timp în care Cesiune.ro a funcționat ca un intermediar al tranzacțiilor dintre vânzător și cumpărător, a decis să-și creeze propriul sistem de finanțare, care devine unicul mijloc destinat achiziției de automobile pentru clienții platformei Cesiune.ro.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>