autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: mie, mai 30th, 2012

Șanse de 50% să vedem un model de serie Renault Alpine (Video)

Renault a avut un week-end plin de satisfacții la Monaco. A prezentat conceptul Renault Alpine A110-50 și a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului cu Mark Webber. Prezentarea prototipului Alpine A110-50 a avut loc chiar pe traseul Marelui premiu de Formula 1 de la Monaco și s-a bucurat de prezența unui număr însemnat de vedete – Jean Ragnotti, Alain Prost – prezent pentru prima dată la o etapă de F1 după retragerea din Marele Circ.

La conferința de presă organizată, COO – Chief Operating Officer Renault – Carlos Tavares a declarat că Renault dorește cu adevărat să reînvie brandul Alpine. Dar o decizie în acest sens va fi luată până la finalul acestui an. În acest moment sunt șanse de 50 pentru a vedea un model de serie Alpine în viitor. Evident decizia finală va fi influențată și de feedback-ul primit în urma prezentării conceptului Alpine A110-50. Pentru moment planurile sunt destul de vagi și presupun producția unui singur model al cărui preț ar fi în intervalul 30.000 – 100.000 euro. În cazul în care se valua decizia de a produce un model Alpine, acesta trebuie așteptat în următorii trei – cinci ani.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>