autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: mie, mai 30th, 2012

Renault Clio4, surprins în teste de fotografi

Renault Clio IV este mașina asupra căreia se îndreaptă toate privirile în această perioadă, deoarece se pregătește să debuteze la Paris, la Salonul Auto. Până atunci, sunt așteptate primele fotografii oficiale, probabil luna viitoare.

Deocamdată, jurnaliștii autoblog.it au publicat imagini cu mașina camuflată, în timpul unor teste. Se poate vedea că detaliile prezente pe ultimele concepte ale mărcii, de la Captur, R-SPACE, deZir, dar și cele de pe ZOE, vor fi implementate pentru prima dată pe un model de serie Renault, așa cum s-a întâmplat cu ultimele generații. Dacă proporțiile vor respecta tradițiile Clio, tehnologia se pare că va evolua mult, astfel încât să poată concura atât cu rivalul francez Peugeot 208, lansat deja la Geneva, cât și cu modelele produse în Germania, precum Ford Fiesta și VW Polo, cele mai vândute în acest moment pe continent.

Printre tehnologiile care ar putea fi introduse pe Clio 4, pe lângă noile motoare ale mărcii, cum este de exemplu 1.6 dCi, se vorbește și despre o cutie cu dublu ambreiaj.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>