joi, iulie 25, 2024
AcasăPromoții/PRReduceri în Service Dacia: de 3 ori vârsta mașinii

Reduceri în Service Dacia: de 3 ori vârsta mașinii

Dacia a anunțat o nouă campanie de promovare a serviciilor oferite clienților acestei mărci în atelierele dealerilor din toată țara. Este vorba despre o reducere a prețului reparației, echivalentă cu vârsta mașinii înmulțită cu 3. Nu se precizează, dar presupunem că este vorba despre lei.

Promoția Dacia “De 3 x vârsta mașinii” este valabilă în perioada 19-29 noiembrie și se adresează atât persoanelor fizice, cât și companiilor, indiferent că sunt proprietari sau doar utilizatori ai mașinii, în baza unui contract de leasing. Sunt acceptate în program toate modelele Dacia, indiferent de vârsta acestora. Dacă facem un calcul, un model 1300, vechi de 20 de ani, va primi o reducere de 20×3=60 de lei. Pentru a putea beneficia de această reducere, valoarea reparației sau a intervenției comandate trebuie să depășească suma de 200 lei. De asemenea, reducerea acordată poate fi de maximum 25 din valoarea totală a facturii finale, care include atât serviciile de manoperă, cât şi piesele de schimb de origine Dacia sau Motrio.

Campania se desfăşoară timp de 10 zile în reţeaua naţională de ateliere de reparaţie Dacia, de luni până vineri, în intervalul orar 09.00-18.00, şi sâmbătă, între orele 09.00-15.00. Regulamentul oficial al campaniei şi lista atelierelor participante sunt disponibile pe site-ul oficial al mărcii www.dacia.ro, în cadrul secţiunii „Servicii Post-Vânzare”.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole