autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: lun, dec. 17th, 2012

Primul test european pentru Hyundai i20 WRC

Hyundai va concura cu modelul i20 WRC în sezonul 2014 din Campionatul Mondial de Raliuri. Cu această ocazie, echipa a decis să efectueze şi primul test european, pe un circuit de teste ADAC de lângă Frankfurt.

Oficialii Hyundai au anunţat în cadrul Salonului Auto de la Paris că vor concura în WRC cu o maşină bazată pe i20, dar de atunci nu au mai comunicat nimic în legătură cu asta. Între timp, testul efectuat de sud-coreeni a demonstrat că producătorul auto este determinat să participe în această competiţie. Ei au adus maşina în Europa, iar circuitul de teste din Germania a oferit mai multe răspunsuri de care aveau nevoie oficialii echipei Hyundai. Până una alta, cei care se ocupă de comunicare la brandul coreean au anunţat că vor oferi mai multe informaţii despre acest program de dezvoltare pentru modelul i20 WRC la Salonul Auto de la Geneva din luna martie.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>