duminică, iunie 23, 2024
AcasăMașini noiPrimele imagini cu Citroen Wild Rubis, conceptul noului SUV din gama de...

Primele imagini cu Citroen Wild Rubis, conceptul noului SUV din gama de lux DS

Citroen va expune în cadrul Salonului Auto de la Shanghai conceptul DSX, destinat a pregăti drumul pentru primul SUV al gamei DS, pe care francezii au promis că o vor extinde.

Primul set de imagini oficiale anunță un aspect nonconformist, în spiritul modelelor DS. Crossover-ul va avea nevoie de acest aer exclusivist pentru a se bate cu concurenți mult mai populari și extrem de în vogă, cum este Range Rover Evoque.

Dezvoltat pe platforma lui DS5, viitorul SUV al gamei DS ar putea avea aproximativ 4.7 metri lungime și spațiu pentru cinci persoane. Platforma comună cu DS5 va permite instalarea unei tracțiuni 4×4 și chiar folosirea rețetei diesel-hibrid, disponibilă deja pe mai multe podele ale grupului PSA. Aceasta presupune folosirea unui motor HDi de 2.0 litri și 163 de cai putere, alături de un motor electric de 37 de cai. Puterea combinată este de 200 de cai putere, iar valorile consumului scad simțitor.

Pentru cei care nu vor dori tracțiune integrală, Citroen va oferi și versiuni de motorizare mai modeste, care asigură propulsie doar pentru roţile din față.

Modelul de serie ar trebui să debuteze pe piața din China la începutul anului viitor. Mai apoi, el va sosi și în Europa, unde specialiștii se așteaptă să propună un preț de până în 40.000 de euro.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole