marți, august 9, 2022
AcasăCredite/LeasingPorsche Bank dă credite auto fără avans

Porsche Bank dă credite auto fără avans

Porsche Bank acordă împrumuturi în lei pentru achiziția de autovehicule noi sau rulate fără avans. Acest produs de creditare lansat de bancă poate fi contractat pana la sfârșitul lunii septembrie.

„Am creat acest nou produs de creditare auto, disponibil în moneda locală, având în vedere interesul tot mai mare al românilor pentru achiziția de autovehicule: cele mai recente cifre arată o creștere a numărului de mașini înmatriculate în primele luni ale anului în România, față de anul anterior, iar acesta este pentru noi un semn că trebuie să ne susținem clienții să își finanțeze mașinile prin oferte speciale”, a declarat Alexander Nekolar, CEO al Porsche Finance Group, într-un comunicat de presă.

Porsche Bank oferă credite auto în RON cu dobândă fixă de 8,90 și dobândă variabilă de 8,49. Produsele nu au comisioane, iar avansul solicitat pleacă de la 0.

Creditele auto în euro pot fi accesate cu o dobândă fixă de 7,49 sau cu o dobândă variabilă de 7,09, fără comisioane. În cazul finanțărilor în moneda europeană avansul minim este de 25.

Bonus la cumpărarea unui automobil nou

Clienții care accesează noul produs de creditare al băncii pentru achiziția unei mașini noi beneficiază și de un bonus financiar de 2. Condiția pentru primirea bonusului financiar este ca persoanele fizice trebuie să încheie un contract de finanțare pe o perioada intre 36 și 60 de luni, iar companiile să semneze contractele pe perioade cuprinse între 36 și 72 de luni.

Produsele de creditare pot fi accesate și pentru achiziția de mașini rulate de la dealerii autorizați Weltauto, tot până la sfârșitul lunii septembrie. În cazul acestor achiziții, clienții băncii nu primesc însă bonusul de 2.

Credit în lei pentru o Skoda Fabia (nouă) cu preţ (CIP) de 8.480 euro:

Dobândă fixă: 8,90

Avans minim: 0

Bonus financiar: 763 lei

Comisioane aferente creditului: 0

Dobânda anuală efectivă: 9,10

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock