autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: mar, nov. 13th, 2012

Poliția Ilfov va supraveghea traficul cu un Hyundai Elantra

DAB Auto Serv, dealer Hyundai, a oferit un automobil Elantra Poliției Ilfov, model ce va fi folosit în special pentru patrularea pe DN1. Parteneriatul a fost încheiat pe o perioadă de șase luni și va intra în vigoare de astăzi. Mașina va fi utilizată pentru supravegherea zonei din jurul localității Snagov. Modelul Elantra oferit Inspectoratului Județean de Poliție are un motor de 1,6 litri MPi și 132 de cai-putere, cu nivelul de echipare Highway.

În plus față de echiparea standard, mașina a fost dotată cu rampă de lumini, stație de emisie-recepție TETRA, aparat etilotest, sirenă și cameră video.

Dealerul Hyundai completează o listă destul de lungă de automobile care au fost oferite, pe termen limitat, spre folosință Poliției Române, printre care Seat, Lotus sau Jaguar. Evident, scopul tuturor acestor parteneriate este unul de imagine pentru mărcile respective.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>