joi, mai 23, 2024
AcasăSaloane autoDacia Logan MCV Stepway va debuta la Geneva

Dacia Logan MCV Stepway va debuta la Geneva

Dacia va prezenta la Geneva Logan MCV Stepway, un break cu elemente de crossover. Mașina nu va avea trațciune 4×4. MCV Stepway amintește de conceptul Dacia Steppe, cel care a introdus, acum mai bine de 10 ani, familia Logan. Dacia va prezenta la Geneva și o serie limitată Duster, o echipare care va fi disponibilă și pe versiunile Stepway ale celorlalte modele.

Diferențele anunțate de Dacia pentru versiunea Logan MCV Stepway sunt estetice, pe de o parte, dar și fucnționale. Garda la sol este cu 5 cm mai mare, iar protecțiile laterale, tipice familiei Stepway, împreună cu ornamentele de pe barele de protecție, completează trăsăturile acestei versiuni. Și la interior există o serie de detalii estetice specifice, împreună cu spațiul generous, de 573 litri, cu care MCV se laudă.

Modelul Logan MCV este produs în prezent în două uzine ale Grupului Renault, atât la Mioveni cât și la uzina de la Tanger, din Maroc.

Dacia mai anunță și o serie limitată pentru SUV-ul Duster și celelalte modele derivate ca Stepway, dar numele ei nu a fost anunțat, deoarece va fi diferit pentru fiecare țară.

Printre elementele specifice acestei noi serii limitate se numără: două nuanțe exclusive (Gris Islande, disponibil pe toate modelele, și Orange Ocre, disponibil doar pe Sandero Stepway), jante noi, o tapițerie interioară specifică, precum și o serie de ornamente interioare în nuanța cuprului.

Dacia Steppe a fost primul concept-car prezentat de Dacia la Geneva, în 2006, și anunțat viitorul model de serie Logan. El era realizat exact pe caroseria wagon, care ulterior avea să devină MCV. Un break 4×4 nu a mai fost niciodată lansat, el fiind înlocuit de un SUV veritabil, sub forma Duster. De la numele Steppe, toate versiunile cu aspect de crossover ale Dacia au primit numele Stepway.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole