autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: lun, mai 19th, 2014

Nissan 370Z Nismo facelift, cântec de lebădă pentru actuala generație a coupe-ului nipon

Nissan a supus coupe-ul 370Z Nismo la o nouă operațiune de facelift, ultima din cariera actualei generații a coupe-ului nipon. Premiera a avut loc pe tărâm nord-american, la festivalul fanilor ZDayZ din Statele Unite.

La nivel estetic, modificările se rezumă la grefarea unor elemente cu iz de GT-R. Partea frontală a primit faruri cu contur negru și un spoiler redesenat. Acesta integrează acum o pereche de LED-uri diurne și atrage atenția prin accentele de culoare roșie vizibile în partea inferioară. Pragurile, eleronul și oglinzile laterale sunt și ele finisate în aceeași combinație contrastantă de negru și roșu.

Interiorul păstrează nota exuberantă a exteriorului. Nissan oferă o pereche de scaune sport Recaro, sistem audio profesional semnat de Bose și tapițerie mixtă din piele și Alcantara. Pachetul opțional Tech Grade extinde lista dotărilor standard cu un nou sistem multimedia cu funcție de navigație, Bluetooth, cameră pentru marșarier și touchscreen de 7 inci.

Cea mai importantă modificare se ascunde, însă, de privirile indiscrete ale fanilor 370Z. Motorul V6 de 3,7 litri și 350 CP a rămas neatins, dar transmisia automată în șase trepte a fost, în sfârșit, înlocuită cu o nouă cutie cu șapte trepte și funcție DownShift Rev Matching (DRM) de sincronizare a turației la retrogradare.

Prețul noului Nissan 370Z Nismo rămâne deocamdată un mister. Vânzările debutează în luna iulie, pentru început doar pe piața din Statele Unite, disponibilitatea noului coupe în Europa urmând să fie anunțată ulterior.

Displaying 1 Comments
Have Your Say
  1. […] Nissan a supus coupe-ul 370Z Nismo la o noua operatiune de facelift, ultima din cariera actualei generatii a coupe-ului nipon. Premiera a avut loc pe taram nord-american, la festivalul fanilor ZDayZ din Statele Unite, scrie autoindustry.ro. […]

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>