miercuri, februarie 21, 2024
AcasăMașini noiMini celebrează victoria lui Countryman din Raliul Dakar cu o serie limitată

Mini celebrează victoria lui Countryman din Raliul Dakar cu o serie limitată

Pentru a celebra victoria obţinută de Countryman în ediţia din acest an a Raliului Dakar, Mini va lansa o serie limitată, botezată sugestiv Champ Edition. 

Nani Roma a câştigat, sâmbătă, Raliul Dakar, la volanul unui Mini Countryman X-Raid, special preparat pentru cea mai solicitantă competiţie auto a anului. Dacă Roma s-a impus pentru prima dată la clasa auto, pentru Mini victoria din acest an este cel de-al treilea titlu consecutiv cucerit în Raliul Dakar.

Anul acesta, piloţii au avut de parcurs 9.374 kilometri, de-a lungul mai multor ţări din America de Sud, competiţia cunoscută publicului larg drept Raliul Paris-Dakar fiind mutată din Africa din motive de securitate.

Noul Mini Countryman Champ Edition va beneficia de o echipare de serie mai bogată, care va include câteva dotări incluse în mod normal doar pe lista de opţionale. Printre acestea regăsim sistemul multimedia Mini Wired, jantele din aliaj de 17 inci, finisate în negru mat, argintiu sau antracit, climatizare automată şi un eleron cu design special.

Disponibilitatea sau preţurile noii ediţii speciale pentru România nu au fost anunţate oficial. În Olanda, noul Mini Countryman Champ Edition costă 27.995 euro.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole