joi, februarie 22, 2024
AcasăPiata autoMercedes-Benz livrează camioane de 3 mil. euro

Mercedes-Benz livrează camioane de 3 mil. euro

Mercedes-Benz Romania a livrat 40 de autocamioane transportatorului ploieştean Cartrans Preda în urma unei tranzacţii evaluate la mai mult de 3 milioane de euro, potrivit valorii de piaţă a modelelor Mercedes-Benz Actros.

Potrivit reprezentanţilor Mercedes-Benz România, flota de 40 de unităţi cuprinde 30 de autocamioane Mercedes-Benz Actros Euro V EEV şi 10 unităţi noul Mercedes-Benz Actros, care respectă normele de poluare Euro VI. Cel din urmă, lansat în toamna anului trecut, este primul camion din Europa care respectă cele mai noi norme de poluare Euro VI, care vor intra oficial în vigoare în 2014.

Tranzacţia a implicat atragerea unei linii de finanţare de la Mercedes-Benz Financial Services România şi de la un al doilea finanţator, dar şi o componentă de trade in, prin care mai multe Mercedes-Benz Actros 1841 fabricate în 2005, ale Cartrans Preda, au fost preluate de Mercedes-Benz România.

Noile achiziţii vor intra în exploatare pe rutele de livrare la nivel internaţional, spre ţări precum Olanda sau Spania, dar şi pe rute locale. „Decizia de a completa flota Cartrans Preda prin achiziţia de noi camioane Mercedes-Benz s-a bazat pe în primul rând pe economia de combustibil, siguranţa şi confortul pe care aceste autovehicule le oferă”, a declarat Decebal Popescu, Manager General Cartrans Preda.

Achiziţia celor 40 de camioane a inclus şi o componentă de management de flote. Pentru aceasta a fost instalat sistemul FleetBoard, care contribuie la diminuarea consumului de combustibil şi a uzurii, în scopul reducerii intervalelor de revizie.

FleetBoard include şi dispozitivul logistic DispoPilot.Guide, care are difuzoare integrate pentru redarea mesajelor sistemului de navigaţie şi un ecran color fix, de expunere a harţilor, de 7 inch, omologat pentru industria auto.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole