luni, mai 27, 2024
AcasăCredite/LeasingLeasing cu garanție extinsă

Leasing cu garanție extinsă

BRD Sogelease a lansat produsul “Leasing Plus”, care oferă posibilitatea extinderii garanției producătorului cu 12 sau 24 de luni pentru autoturisme și autoutilitare cu masa maximă autorizată sub 3,5 tone. Garanția extinsă acoperă eventualele defecțiuni mecanice sau electrice ce pot apărea la autovehiculul finanțat de BRD Sogelease după ce expiră garanția producătorului.

Garanția extinsă are două tipuri de acoperiri: Standard și Optim, ultima asigurând mai multe riscuri. Defecțiunile ce pot fi acoperite de garanția extinsă sunt cele apărute la: motor, sistemul de alimentare, sistemul de răcire, cutia de viteze, diferențial, transmisie, suspensie, direcție, sistemul de frânare, sistemul de aer condiționat și încălzire, respectiv componentele electrice ale autovehiculului.

Aceasta poate fi achiziționată pentru vehicule noi și pentru cele second-hand cu condiția ca vechimea ultimelor să fie mai mică de cinci ani și să aibă cel mult 120.000 km rulați.

Un beneficiu important al garanției extinse este acela că poate fi transmisă în cazul înstrăinării autovehiculului. Astfel, la vânzarea vehiculelor perioada în care garanția extinsă mai este valabilă mărește valoarea de piață a acestora.

Garanția extinsă este o poliță de asigurare dezvoltată de BRD Sogelease în parteneriat cu asigurătorul Allianz-Țiriac și brokerul de asigurări Marsh România.

Costuri de la 400 de lei pe an

Tarifele pentru achiziția garanției extinse încep de la 396 de lei pe an. Acest preț este valabil în cazul cumpărarii variantei Standard a garanției extinse pentru un autovehicul nou cu motor sub 1.600 cmc. În cazul achiziției variantei Optim, care acoperă mai multe defecțiuni posibile, prețul ajunge la 900 de lei pentru același autovehicul și pentru o acoperire valabile tot un an.

Exemple de tarife:

Tipul autovehiculului*

Tipul acoperirii

Perioada acoperită

Preț (lei)

nou, vechime mai mică de 3 luni

Standard

1 an

396

nou, vechime mai mică de 3 luni

Optim

1 an

900

nou, vechime mai mică de 3 luni

Optim

2 ani

1.657

vechi (vechime între 3 luni și 5 ani, maximum 120.000 km)

Optim

1 an

1.059

vechi (vechime între 3 luni și 5 ani, maximum 120.000 km)

Optim

2 ani

1.949

* motor sub 1.600 cmc

Articolul precedent
Articolul următor
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole