autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: lun, feb. 27th, 2012

Infiniti Emerg-E Concept

Acestea sunt primele imagini ale conceptului Infiniti Emerg-E care va fi prezentat în premieră mondială la Geneva. Un supercar ce lasă impresia că a fost desenat de italieni, o linie provocatoare, plină de tensiune, care emană atât agresivitate și forță brută, cât ș rafinament și eleganță. Și toate acestea fără a neglija detaliile care compun identitatea mărcii din punctul de vedere al designului – grila frontală care poate fi regăsită și pe Infiniti Etherea.

Conceptul mizează pe un sistem de propulsie hibrid – un propulsor termic amplasat central care are funcția de a hrăni motorul electric cu electricitate. O soluție pe care o putem regăsi pe Fisker Karma. Rămâne de văzut ce soluție va adopta Infiniti în cazul unei producții de serie și dacă în viitorul apropiat vom regăsi în gama constructorului nipon și o versiune Nissan GT-R care să poarte sigla Infiniti.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>