autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: sâm, sept. 7th, 2013

Imagini noi cu Dacia Duster facelift – interior revizuit, cu touchscreen și sistem de navigație

Dacia Duster Facelift își dezvăluie ultimul secret, interiorul, într-o nouă galerie foto oficială publicată în avanpremiera Salonului Auto de la Frankfurt (10-22 septembrie).

Noul Duster va întâmpina publicul european cu o planșă de bord revizuită, o antifonare mai bună și comenzi pentru geamuri repoziționate pe portiere. Consola centrală va integra display-ul tactil de 7 inch al centralei de comandă MediaNav, care va include sistem de navigație și conexiuni bluetooth/USB. Echiparea de serie va fi mai bogată, pe lista dotărilor standard urmând să își facă apariția ESP-ul, airbagurile laterale și luminile de zi.

Din punct de vedere tehnic, marea noutate va fi lărgirea paletei de motorizări cu o unitate turbo TCe de 1,2 litri și 125 CP. Se pare că bătrânul motor aspirat de 1,6 litri nu va dispărea nici el din program. Din rațiuni economice, acesta va juca în continuare rolul de model entry-level, accesibil clienților cu bugete limitate.

Listele de comenzi vor fi deschise imediat după lansarea de marți, iar primele exemplare vor fi livrate clienților începând cu data de 15 noiembrie. Prețurile pentru țara noastră vor fi anunțate cu prilejul lansării oficiale de la Frankfurt.

Displaying 2 Comments
Have Your Say
  1. […] Noul Duster va avea o planșă de bord revizuită, o antifonare mai bună și comenzi pentru geamuri repoziționate pe portiere, potrivit autoindustry.ro. […]

  2. […] Imagini noi cu Dacia Duster facelift – interior revizuit, cu touchscreen și sistem de navigație […]

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>