miercuri, februarie 21, 2024
AcasăMașini noiAlfa Romeo Giulietta facelift vine cu un diesel nou şi un aer...

Alfa Romeo Giulietta facelift vine cu un diesel nou şi un aer proaspăt

Pentru a rezista într-un segment atât de disputat cum este cel compact, Alfa Romeo avea nevoie de un aer proaspăt pentru actualul Giulietta. Modelul italian îşi propune să ofere clienţilor săi un binemeritat facelift, cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, programat să înceapă săptămâna viitoare.

La nivel estetic, facelift-ul aduce o grilă nouă, proiectoare cu inserţii cromate, noi mânere pentru uşi, jante cu design restilizat, disponibile cu dimensiuni ce variază între 16 şi 18 inch, precum şi un set de lumini LED atât pentru blocurile optice faţă, cât şi pentru cele spate. Paleta de culori disponibile pentru caroserie se înmulţeşte şi ea cu trei nuanţe.

La interior, italienii au schimbat scaunele, volanul, panourile uşilor şi mânerele, inserţiile de pe consola centrală şi de pe planşa de bord. În cazul versiunii sportive Quadrifoglio Verde, clienţii sunt răsfăţaţi cu scaune sport îmbrăcate în piele neagră combinată cu Alcantara, cusături contrastante şi logo-ul QV embosat în tapiţerie.

Tot odată cu facelift-ul, Alfa Romeo oferă şi noi spaţii de depozitare, unul în partea stângă a volanului şi unul deasupra torpedoului. Lista de dotări a devenit şi ea mai generoasă. Include acum sistemul multimedia Uconnect, disponibile alături de două tipuri de ecrane, unul de 5 şi unul de 6.5 inch. Printre funcţiile Uconnect se numără sistemul de navigaţie şi comenzile vocale.

Gama de motorizări se va lărgi şi ea. Pe listă se află un diesel JTDM, echipat cu a doua generaţie a tehnologiei Multijet, capabil să se supună chiar şi normelor de poluare Euro 6. Motorul are o capacitate de 2.0 litri şi poate oferi 150 de cai-putere şi 380 de Nm. Alfa susţine chiar că este singurul motor din segment care livrează toţi cei 380 Nm la doar 1750 de rotaţii.

Debutul mondial al noului Giulietta facelift va avea loc în cadrul Salonului de la Frankfurt, iar comercializarea va începe în luna octombrie, la nivelul întregii Europe.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole