autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: vin, sept. 6th, 2013

Noul Audi A3 Cabriolet, dezvăluit înaintea premierei de la Frankfurt

Primele imagini cu versiunea cabrio a noului Audi A3 și-au făcut apariția pe internet, cu doar câteva zile înaintea premierei mondiale din cadrul Salonului Auto de la Frankfurt (10-22 septembrie).

Noul A3 Cabriolet rămâne imun la moda hardtopurilor, pavilionul amovibil textil fiind păstrat, în încercarea de a reduce complexitatea sistemului de pliere, costurile și masa totală a mașinii.

Paleta de motorizări va fi identică cu cea oferită de versiunile hathback cu trei și cinci uși. Clienții vor putea comanda noul A3 Cabriolet în compania unei colecții de unități TSI sau TDI, cu puteri cuprinse între 122 și 300 CP, modelul de top S3 Quattro fiind creditat cu un sprint de la 0 la 100 km/h de sub 5,5 secunde.

Producția vechii generații, lansate în 2008, s-a încheiat deja. Noul A3 Cabriolet va ajunge în showroom-uri în prima parte a anului viitor.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>