autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: vin, mart. 1st, 2013

Hyundai ix35 facelift soseşte la Geneva

Hyundai ix35, cel mai vândut model al constructorului sud-coreean pe piaţa din Europa, trece printr-o binevenită operaţiune de întinerire, la trei ani de la lansare. Noul model va debuta peste mai puţin de o săptămână, în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Faceliftul lui ix35 aduce modificări minore la exterior. Fanii modelului vor descoperi noi faruri bi-xenon cu lumini de zi LED, clanţe cromate şi o grilă frontală uşor diferită. De pe lista noutăţilor nu lipsesc noi modele de jante şi stopuri redesenate, care vor beneficia, bineînţeles, de tehnologia LED.

Layout-ul cockpitului rămâne neschimbat, însă materialele alese pentru finisare vor cunoaşte un salt calitativ uşor de remarcat. Un alt element nou, la interior, va fi o centrală de comandă reconfigurată, cu touchscreen de dimensiuni mult mai generoase şi instrumente de bord digitale TFT Supervision. Noul sistem FlexSteer va oferi trei setări diferite pentru tăria direcţiei, Normal, Sport şi Confort.

Începând din această primăvară, Hyundai ix35 va primi şi două motorizări noi, o unitate GDI de 2 litri pe benzină, cu injecţie directă şi un diesel din seria R, cu tehnologie LP-EGR, de reciclare a gazelor arse.

În plus, motorizarea diesel de 2 litri şi 136 CP va putea fi comandată de acum înainte şi în tandem cu o transmisie automată cu şase rapoarte.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>