autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: mar, oct. 30th, 2012

Hyundai a anunțat prețurile pentru Santa Fe: de la 39.587 euro

Hyundai a comunicat prețurile pentru noul model Santa Fe pe piața din România. Prețul de 39.587 de euro este valabil pentru motorul diesel 2.2 litri cu o tracțiune integrală.

Importatorul Hyundai în România a anunțat prețurile pentru noul model, după ce lansase noua generație, într-o ediție specială, fără să comunice însă prețurile. Acestea erau disponibile doar la cererea clienților, potrivit comunicatului oficial. Prețul de pornire pentru noul Santa Fe este mai mare decât cel al vechiului model. Motorul entry-level, singurul disponibil, de altfel, în acest moment, are o putere maximă de 197 de cai-putere la 3.800 de rpm și are un cuplu de 421 Nm la 1.800 rpm. Accelerația de la 0 la 100 de km/h se face în 9,8 secunde, iar consumul mediu este de 6,1 litri/100 de km. Ulterior, va fi disponibl și un propulsor de 2 litri. Ambele motorizări respectă normele Euro 6.

Clienții vor putea alege între o cutie manuală cu șase trepte și una automată cu același număr de rapoarte. De asemenea, există și posibilitate achiziționării unei versiuni cu șapte locuri. Pentru început, Hyundai va comercializa un stoc special de lansare, denumit „Santa Fe unLimited”, care are o configurație specială, care include şapte airbaguri în standard, ABS, EBD, TCS, ESP şi BAS.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>