luni, iunie 24, 2024
AcasăMașini noiGM confirmă oficial lansarea unui sedan de lux concurent cu BMW Serie...

GM confirmă oficial lansarea unui sedan de lux concurent cu BMW Serie 7 și Mercedes S Class

General Motors a confirmat oficial că brandul Cadillac va lansa un nou model, un sedan de lux din clasa superioară, care “va defini marca” și va concura direct rivalii germani BMW, Audi și Mercedes-Benz, precum și marca japoneză Lexus.
Potrivit primelor informații provenite de la oficiali ai companiei, va fi vorba despre o lumuzină cu tracțiune spate, care va adăposti sub caroserie cele mai noi inovații și tehnologii ale GM. Noul sedan de lux va fi construit pe o platformă nouă, cu dimensiuni comparabile cu cele ale BMW Serie 7 sau Audi A8, un prototip aflat în teste fiind fotografiat în Michigan, în timpul probelor.
Lansarea modelului care are nume de cod LTS sa este prevăzută să aibă loc la sfârșitul lui 2015.
Cadillac, marca de lux a concernului General Motors, a pierdut teren în ultimele decenii în fața modelelor japoneze și europene din segmentele premium și de lux, fiind afectată și de procedura de faliment prin care compania-mamă a trecut.
Mărcile europene de lux, BMW, Audi și Mercedes, au pus în aplicare cu mulți ani în urmă principiul prin care sedanurile din clasa cea mai mare lansează cele mai noi tehnologii cu mult timp înainte ca acestea să fie prezente și pe modelele de volum.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole