joi, februarie 22, 2024
AcasăMașini noiGENEVA 2014: Alfa 4C Spider Concept - senzații pure în aer liber

GENEVA 2014: Alfa 4C Spider Concept – senzații pure în aer liber

Alfa Romeo a adus la Geneva versiunea cabrio a sportivei 4C. Descris drept un concept apropiat de versiunea de serie, Alfa 4C Spider renunță la pavilionul rigid în favoarea unui acoperiș textil extrem de ușor.

Noua versiune de caroserie se diferențiiază, de asemenea, de fratele său acoperit printr-o nouă pereche de blocuri optice și un set de arcuri de securitate posterioare confecționate din fibră de carbon. Nu este clar dacă noile faruri vor fi grefate și pe modelul Coupe, ca parte a unui facelift minor, în viitorul apropiat. Liniile suave ale caroseriei sunt accentuate de vopseaua albă semi-mată, care apelează la trei straturi de lac și nu la două, conform normelor actuale din industrie.

Din punct de vedere tehnic, Alfa 4C Spider nu aduce niciun fel de noutăți. Motorul este identic, fiind vorba de o unitate turbo de 1,75 litri, în patru cilindri, care transmite toți cei 245 CP punții din spate, prin intermediul unei transmisii Alfa TCT cu dublu ambreiaj. 4C Spider ajunge la 100 km/h în 4,5 secunde.

O altă premieră este sistemul de evacuare dual cu țevi din titaniu și sistem electric de deschidere/închidere a valvelor care poate crește performanțele sau poate schimba sunetul motorului, totul prin simpla apăsare a unui buton. Diferența de greutate dintre modelul Coupe și cel Spider va fi de 60 kg.

RELATED ARTICLES

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole